2 Turven Hoog op locatie in Toneelschuur en Philharmonie

Op maandag 28 maart (2e paasdag) is het weer 2 TURVEN HOOG op locatie Haarlem! Het is alweer de zesde editie van het avontuurlijkste theaterfestival voor families met jonge kinderen van 1 t/m 6 jaar, dat jaarlijks plaats vindt in de Toneelschuur en de Philharmonie. Festival 2 Turven Hoog staat voor zinnenprikkelende, bijzondere en ook veel nieuwe voorstellingen en installaties/workshops voor de kleinsten, de allerkleinsten, de aller allerkleinsten, voor volwassenen, enfin…voor iedereen. De kaartverkoop gaat deze week van start.

Op maandag 28 maart (2e paasdag) zijn in de Toneelschuur en Philharmonie de hele dag bijzondere dans- en theatervoorstellingen te zien.
Het festival opent om 9.00 uur met een Theater Paasontbijt in het café van de Toneelschuur. Daarna zijn de aller-allerkleinsten welkom bij de nieuwe babyvoorstelling Koro Koro of bij het beeldende concert Niet drummen van Theater de Spiegel uit België. Uit Frankrijk komen twee bijzondere performers. In een bos van eeuwenoude bomen creëren zij samen met het publiek een muzikaal ritueel voor iedereen vanaf 1 jaar in Le Son de la Sève. Zwieren op klassieke muziek van het Wervelwind Ensemble in Zwier of bepalen hoe de danseres beweegt in Aangewaaid van choreografe Anne-beth Schuurmans door aan haar rok te gaan hangen. Voor kleuters vanaf 4 jaar danst Don’t Hit Mama de eerste try-out van Hip Hop Hoera.
In de Kunstspeeltuin met installaties gemaakt door kunstenaars in de foyer van de Philharmonie kun je eindeloos spelen in en rond een immense boom, racen op heel veel hertjes of spelen met de Wondertafel. De Kunstspeeltuin is GRATIS toegankelijk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar in het theater waar desbetreffende voorstelling wordt gespeeld. Alle programma- en kaartverkoopinformatie is te vinden op www.toneelschuur.nl en www.theater-haarlem.nl. Voor meer achtergrondinformatie over het festival zie www.2turvenhoog.nl.

Praktische informatie
Op de dag zelf zijn de kassa’s van Toneelschuur en de Philharmonie open vanaf 8.30 uur. Toneelschuur, Lange Begijnestraat 9, Haarlem, 023-5173910 (ma t/m zo 13.30 – 21.45) Philharmonie, Lange Begijnestraat 11, Haarlem, 023-5121212 (ma t/m vr 10.00-14.00)
Festival 2 TURVEN HOOG op locatie wordt georganiseerd door Stichting 2+ Producties in samenwerking met Toneelschuur en Philharmonie en is mede mogelijk gemaakt door VSB Fonds, Bank Nederlandse Gemeenten, J.C. Ruigrok Stichting en Fonds 21.

Festival 2 Turven Hoog Op lokatie
6 t/m 28 maart 2016 
Den Haag, Amsterdam, Haarlem
www.2turvenhoog.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK