Amsterdamse Bostheater – Tent Circustheater op 12 en 13 september

Drie mannen in een lege ruimte. Bij elkaar gekomen om een verbinding met elkaar aan te gaan. In het onderzoek naar hun eigen en elkaars fysieke limieten zijn ze tot elkaar veroordeeld. Op diverse manieren testen ze zo de grenzen van hun vriendschap. Deze krachtmetingen leiden tot competitie, verbroedering, pijn en soms tot grote hoogte. In een combinatie van acrobatiek, jongleren, koordlopen en drie palen dagen de mannen elkaar en het publiek uit deel te worden van een bijzondere vriendschap. TENT maakt circus van Nederlandse bodem.

Much Ado About Nothing

t/m 5 september (di t/m za) 21.00 uur

Shakespeares klassieker waarin iedereen strijdt om zich nóg beter, nóg groter, nóg hárder, nóg enthousiaster en cooler voor te doen. Een swingend en tegelijkertijd schrijnend stuk vol zinderende romantiek en grof geweld, scherpe grappen en bot gestamel, slapstick en tragiek.

TENT Circustheater ‘3’

12 september 21.00 uur.

13 september 15.00 uur.

Drie mannen zoeken naar wat hen, naast circus, bindt. Op verschillende manieren testen ze de grenzen van hun kameraadschap. Door acrobatiek, jongleren, koordansen en live muziek wordt hun relatie tussen 3 Chinese palen duidelijk. Amsterdamse Bostheater

Amsterdamse Bostheater, De Duizendmeterweg 7, Amstelveen. Tickets:Bostheatertickets

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK