CIRCUS SIJM

Acrobaten, paarden en clowns in een klassieke tent met gouden ornamenten… Circus Sijm komt weer naar Haarlem! Van 13 tot 24 juni geeft het circus voorstellingen aan de IJsbaanlaan. Dit jaar presenteert deze circusdiamant de gloednieuwe show “Vive le Cirque”, een hommage aan 250 jaar circusgeschiedenis. Een show met twaalf nieuwe acts en kostuums met veren, glitters en strass, ontworpen door gerenommeerde showdesigners. Producent Alex Sijm verwelkomt zijn gasten in een intieme tent met sfeervolle aankleding: duizenden lampjes zorgen voor een echte circussfeer!

Het feestelijk programma verenigt topacts uit alle hoeken van Europa, zoals een ontroerend paardennummer en spierkrachtacrobatiek waar men in menig sportschool jaloers op zou zijn. De beroemde clown Yann Rossi, bekroond tijdens Circusfestival van Monte Carlo, blinkt uit in een combinatie van muziek en mimiek waarmee hij bewijst dat humor nauwelijks woorden nodig heeft om tijdloos grappig te zijn.

In alles blijkt de gekozen maat van de kleine tent juist groots te zijn. Want als toeschouwer ruik je de paarden die met pluimen voorbij galopperen en zie je het zweet op het voorhoofd van de acrobaten. Jongleurs, magiërs, trapezeartiesten en hoelahoepkunstenaars vormen samen een geheel. De voorstelling wordt afgesloten met een adembenemend scherpschietnummer.

Kaartverkoop

Wie tot uiterlijk twee uur vóór de gekozen voorstelling reserveert via www.circussijm.nl betaalt per entreebewijs slechts €14,00 (normaal €17,50 aan de kassa – ongeacht de leeftijd – 0 & 1 jaar gratis). De circuskassa is op voorstellingsdagen 60 minuten voor aanvang van iedere voorstelling geopend.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK