Extra voorstellingen: ZIN met Arjan Ederveen en Jack Wouterse

Na Tocht en Walden schotelen rasartiesten Arjan Ederveen en Jack Wouterse ons opnieuw intrigerende personages voor in ZIN, de afsluiting van een tragikomische trilogie over afscheid, vriendschap en de tijd die verstrijkt.

 

We zien twee TV-koks die worstelen met de werkdruk van hun middagshow en blijken niet meer de vrienden voor het leven te zijn die ze ooit waren… Ze bespreken hun angst voor naderende medische onderzoeken nu ze van een zekere leeftijd zijn. Niemand levert toch vrijwillig zijn drol op een stokje in bij de dokter.
Daarnaast is er het verhaal van de mateloos populaire keukenromanschrijfster. Haar nieuwste boek wordt verfilmd, maar wie heeft het eigenlijk geschreven? Ze heeft haar min meegenomen, maar wat is dat eigenlijk, een min, en welke rol speelt zij in het geheel? Is haar min haar hele leven haar rolmodel geweest of heeft de min haar juist leeggezogen? In ieder geval heeft de schrijfster nog steeds ZIN in het leven, maar gaat ze het einde van de voorstelling halen?

 

De Theaterkrant
‘‘Zin is een mooie kroon op het drieluik van de twee acteurs.’’

 

**** |  Algemeen Dagblad
‘’Wouterse en Ederveen vinden elkaar, opnieuw, in een even amusant, spannend als ontroerend stuk.’’

 

**** | de Volkskrant
“De symbiose tussen Wouterse en Ederveen is misschien wel het mooiste aan deze productie.’’

 

Vanwege de uitverkochte zalen van ZIN in Haarlem en Amsterdam zijn er twee extra voorstellingen ingelast in het DeLaMar Theater Amsterdam op 9 en 10 maart 2020.

Kaarten via www.delamar.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK