Hehohoho Christmas Show in Theater Bellevue

Pepijn Schoneveld en Kevin Hassing, beter bekend als de Hehobros – ja, van die online comedyserie, maken een speciale kerstvoorstelling voor Theater Bellevue! De Hehohoho Christmas Show zit vol sketches, liedjes, acts, een dansje, publieksparticipatie en misschien wel een mystery guest. Maar bovenal wordt het een liefdevolle avond waarin de mannen elkaar met meedogenloze grappen zullen bestoken en niet zullen sparen. Om zo de ware kerstgedachte in stand te houden.

 

Pepijn en Kevin zijn de beste vrienden. Kevin is de rustige, wijze en enigszins cynische homo en Pepijn de hysterische, angstige en wispelturige hetero. Door omstandigheden zijn de twee tot elkaar veroordeeld om de feestdagen samen door te brengen… 

 

Gelukkig maar, want wie wil er nou écht met kerst bij familie zijn? Lig je niet liever alleen op de bank, te swipen op zoek naar echte liefde, met een schuin oog gericht op All You Need Is Love? Maar ja, dan ligt – naast de winterdepressie – FOMO op de loer. Dus kiezen deze vrienden voor elkaar. Maar krijg je dan niet dezelfde irritaties als bij familieleden? Komen die niet juist tot uiting in deze tijd van reflectie en bezinning? De Hehohoho Christmas Show is van 18 t/m 28 december te zien in Theater Bellevue, Amsterdam.

 

Spel, tekst: Pepijn Schoneveld, Kevin Hassing

Regie: Hanneke Braam

Productie: Hehobros Productions i.s.m. Theater Bellevue

 

 

Theater Bellevue

Leidsekade 90 Amsterdam

www.theaterbellevue.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK