MAPA – DE NIEUWE COMMEDIA DELL’ARTE – SPRANKELEND EN TOEGANKELIJK BEWEGINGSTHEATER

ZATERDAG 9 SEPTEMBER & ZONDAG 17 SEPTEMBER

Studio MAPA Nederland is een complete theaterstudio met alles wat je nodig hebt om oorspronkelijk en uniek muziek- en bewegingstheater te maken. Het hele jaar door worden er trainingen en workshops aangeboden door de experts van de Moving Academy for Performing Arts. MAPA is fysiek, tijdloos en ervaren.

MAPA maakt voorstellingen op maat en werkt samen met het Platform voor Kunsten 37PK Haarlem, Wervelwind Ensemble Utrecht, het Conservatorium van Amsterdam, Theater The Young Ones Zwolle, en het Bella Donna Orchestra Taiwan. MAPA organiseert seminars in Taiwan en Hongarije. In Haarlem treedt MAPA op in o.a. De Vishal, Museum Het Dolhuys, ‘t Zaeltje, in de eigen theaterstudio en ook bij mensen thuis.

Wie zijn MAPA?
Virág Dezső (artistiek leider MAPA, performer), Machteld Aardse (beeldend kunstenaar), Yung-Tuan Ku (Tiffany) en Che-Cheng Wu (Master percussionisten Taiwan), Sanne Krijgsman (actrice), Maaike Bakker (sopraan), Julia Barnes (viola), Ide van Heiningen (mime, coach) en Michael Helmerhorst (regisseur, theatermaker).

Studio MAPA Nederland vind je op de grens van Haarlem en Overveen, gelegen op het prachtige theaterschiereiland, Korte Verspronckweg 7-9 Haarlem, in goed gezelschap van Circus Hakim, Smile Sports en projectiestudio Frans van Heiningen. Gratis parkeren.

Open Dagen – demonstraties en workshops:
Zaterdag 9 september tijdens Haarlem Cultuurfestival.
Aanvang: 13:00, 14:30 en 16:00. Gratis.
‘Musicaliteit van Beweging’, ‘Mime- en Maskertheater’ door Virág Dezső, Ide van Heiningen en Michael Helmerhorst.

Zondag 17 september
Aanvang: 13:00, 14:30 en om 16:00. Gratis.
‘Mimocussion’ (mime en percussie) door Yung-Tuan Ku (Tiffany), Che-Cheng Wu, Virág Dezső en Machteld Aardse (beeldprojectie).

www.mapa.nl Facebook: StudioMAPANederland info@mapa.nl 0653460268

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK