Mugmetdegoudentand – Kunsthart

De voorstelling Kunsthart van mugmetdegoudentand gaat op woensdag 11 maart in première in de Toneelschuur. Kunsthart is een nieuwe Nederlandse komedie over het torentje, het tunneltje, de Bolero en de Nachtwacht.

ZIEN: Wim Pijbes en de vrouw van de Fietsersbond hakken tijdens een intieme ontmoeting samen knopen door, in aanwezigheid van de Nachtwacht.
HOREN: De vrouw van Armin van Buuren voert voorafgaand aan diens optreden tijdens de troonwisseling een opzienbarend gesprek met de chef-dirigent van het Concertgebouworkest, in aanwezigheid van een bestuurder.
SPREKEN: Mark Rutte reageert als onverwacht kunstliefhebber vanuit het Torentje op de protesten van de kunstenaars op de bezuinigingen.

Wat zouden zij achter de schermen besproken hebben, terwijl ze zich onbespied waanden?
In drie komische en diepgaande gesprekken wordt een beeld van de Nederlandse volksaard geschetst en hoe we ons verhouden tot de kunsten.

Kunsthart is een nieuwe toneeltekst van Nathan Vecht. De voorstelling wordt gespeeld door Guy Clemens, Sieger Sloot en Hannah van Lunteren in een regie van Lineke Rijxman.

Te zien van 5 t/m 14 maart in de Toneelschuur in Haarlem.
www.mugmetdegoudentand.nl
www.toneelschuur.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK