Soldaat van Oranje ontvangt 3 miljoenste bezoeker!

Soldaat van Oranje – De Musical heeft een nieuwe mijlpaal bereikt! Acteurs Wivineke van Groningen (Koningin Wilhelmina), Cathalijne de Sonnaville (Hofdame Tessa) en producent Fred Boot verwelkomden de drie miljoenste bezoeker. 

 

“Ik ben enorm verrast dat ik de 3 miljoenste bezoeker ben, extra bijzonder is het dat we hier zijn voor de verjaardag van de oma van mijn vriendin. Ik heb heel veel zin om de voorstelling te zien” aldus de 3 miljoenste bezoeker Giomero Brand.

 

Afgelopen oktober vierde Soldaat van Oranje – De Musical nog zijn negenjarig bestaan. Sinds de première heeft de langstlopende voorstelling van Nederland het verhaal van Erik Hazelhoff Roelfzema en zijn vrienden nu aan méér dan drie miljoen bezoekers mogen vertellen. Soldaat van Oranje – De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van onze grootste verzetsstrijders: Erik Hazelhoff Roelfzema. Het publiek beleeft de voorstelling in een 360 graden draaiende theaterzaal en wordt zo het waarachtige verhaal ingetrokken.

Kaarten voor voorstellingen t/m mei zijn verkrijgbaar via soldaatvanoranje.nl.

 

Eerder dit jaar werd bekend gemaakt dat Soldier of Orange – The Musical, een volledig Engelse productie, in de herfst van 2020 in première gaat.

Inschrijving en voorverkoop voor de voorstelling in Londen: soldaatvanoranje.nl/londen

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK