uitkrantnaaruitmag copy

Beste relatie,

 

De coronacrisis treft helaas ook onze sector. Wij hopen dat het naar omstandigheden goed met u gaat en dat u wellicht al bezig kunt zijn met vooruitkijken en plannen, nu de noodmaatregelen langzaamaan versoepelen.

 

 

UITkrant Haarlem blijft stappen voorwaarts maken. We zijn tijdens de crisis online zichtbaar gebleven en hebben onze vaste klanten daarin gratis meegenomen. Tegelijkertijd maken we van de gelegenheid gebruik om te restylen en met een geheel nieuw UITmagazine te komen in plaats van een UITkrant. UITkrant Haarlem wordt UITMAG.NL!

 

UITMAG.NL: VAN KRANT NAAR MAGAZINE

  • Een kleurrijk eigentijds uitmagazine op beter papier en in een handzaam formaat 
  • Behalve een nieuw uiterlijk en formaat wordt de inhoud van het magazine ook flink uitgebreid. Tegelijkertijd blijven de succesformules van de krant overeind
  • Door de verbetering een nog hogere attentiewaarde
  • Het ENIGE MAGAZINE in de noordelijke randstad met culturele primeurs, nuttig en compleet nieuws, UITgaanstips als ook de meest complete agenda Haarlem en Amsterdam
  • Het eerste nummer van UITMAG.NL verschijnt op 1 augustus (o.v.)

SPECIAAL VOOR ONZE VASTE COVERKLANTEN: MEER RUIMTE VOOR HETZELFDE BEDRAG

Uw advertentie stond in de UITkrant prominent op de cover. Bij UITMAG.NL kiezen we voor een andere opzet met één enkel coverbeeld. Dit betekent dat wij alle coveradvertenties verplaatsen naar een mooie en opvallende plek binnen in het magazine.

 

Wij willen u als vaste klant de gelegenheid geven om uw coveradvertentie voor hetzelfde maandtarief door te plaatsen op de eerst mogelijke rechterpagina in het nieuwe magazine of – in overleg met ons team – een plek naar keuze. U krijgt dan als extra service een groter advertentieformaat. Daar hoeft u verder niets voor te doen!

 

Plus mocht er behoefte zijn aan een promotioneel stuk redactie met beeldmateriaal (advertorial) dan krijgt u dit geheel gratis en kunt u zelf bepalen in welke editie u dit wilt plaatsen. Los van promo info/tekst en beeld is een interview ook mogelijk. Onze klanten zijn altijd koning!

 

Mocht u hier geen gebruik van willen maken dan horen wij dat graag vóór 30 mei aanstaande. Zonder tegenreactie gaan we er van uit dat uw advertentie doorgeplaatst kan worden vanaf de eerstvolgende uitgave van UITMAG.NL.

 

Met vriendelijke groet,

UITMAG.NL

 

Marcel Schmidt-Bleekemolen

Uitgever