Een selectie uit de agenda van Bewust Haarlem

Voor meer informatie en de complete agenda, kijk op www.bewusthaarlem.nl  

Zaterdag 5 mei | 10.30-15.00
Stiltewandeling door de Waterleidingduinen
Vaak wandelen wij in de natuur zonder ons volledig bewust te zijn van de natuur om ons heen en de ervaringen die wij tegen kunnen komen. Deze stiltewandeling daagt je uit contact te maken met de natuur en de voedende kracht van de natuur toe te laten.
Richard Buijtenhek, Zandvoort

Woensdag 9 mei  | 19.30-20.45
Start Cursus Stress Transformeren
Hoe kunnen we het contact met onszelf terugkrijgen? Wat kunnen we doen om werkelijk vrij te worden? Deze cursus biedt alle gereedschap om het contact met jou innerlijke natuur te herstellen.
Els Gielens, Haarlem

Donderdag 10 mei | 20.15-22.30
Vele hemels boven de zevende
Toneelbewerking naar de bestseller Vele hemels boven de zevende van Griet Op de Beeck. Een prachtig toneelstuk over ontreddering, verdriet en wanhoop, maar ook vriendschap, schoonheid, liefde en loutering.
Stadsschouwburg, Haarlem

Vrijdag 18 mei | 13.00-17.00
Talentenworkshop: ontdek jouw verborgen talenten!
Ben je ook zo benieuwd wat jouw verborgen talenten en vermogens zijn? Deze Talentenmiddag helpt je aan de hand van concrete opdrachten én een handanalyse te ontdekken wat je in huis hebt en wat jouw unieke en onderscheidende vermogens zijn!
Esther Konz, Haarlem

Zaterdag 19 mei | 10.15-11.45
Uitjestoel:Tijd om te spelen. Met een lach en lichter gevoel je dag in.
Zoek jij een plek waar je kunt spelen, oefenen, lawaai maken, irritant doen, ruimte nemen, je stem gebruiken en stralen? Kom spelen! Anders dan anders ontspannen. In deze groepsbijeenkomst beleef je de eerste stappen van het improvisatietheater.
Jacqueline Pot, Haarlem

Woensdag 23 mei | 20.00-22.00
Mantra zingen
Zingen maakt je blij. Als je zingt geeft je expressie aan je gevoelens en dat kan spanning en stress verlichten. Samen zingen verbindt en creëert schoonheid en harmonie. Het zingen van Mantra’s brengt een extra verdieping.
Herman van Tuyl, Haarlem

Zaterdag 26 mei | 09.30-12.30
Ontdek je stem, ontdek jezelf en zing
Wil je moeiteloos en voluit zingen? Met je stem laat je horen wie je bent; sprekend, zingend, joelend, juichend, huilend, fluisterend. Ontdek de reikwijdte van je stem en wie je in al je volheid bent en ervaar hoe heerlijk zingen kan zijn.
Henriëtte Middelkoop, Heemstede

Zondag 27 mei | 14.00-16.00
Workshop Kundalini Yoga met Marieke de Lange
Kundalini yogadocente Marieke de Lange geeft een 2uur durende yogaspecial en wordt zij begeleid door muzikanten met live muziek. Een unieke ervaring die je echt niet kunt missen!
Yoga Innerwork, Haarlem

Op de website van Bewust Haarlem presenteren 350 bewuste professionals en organisaties uit de regio Haarlem hun aanbod.

Dus ben je op zoek naar een yogaschool, een meditatiecursus of een coach? Of zoek je misschien een gezellig ecologisch restaurant, een duurzame klusser, een masseur of een therapeut? Kijk dan op de website www.bewusthaarlem.nl. Je vindt daar ook het (bijna) complete agendaoverzicht van alle cursussen, workshops en evenementen in de regio.

 

 

 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK